Tankstelle am 25. Februar 2011
Datum 01.03.2011

"Kannst du mich repariern?" hieß das Thema der Tankstelle am 25. Februar.
Als Gastprediger hatten wir Daniel Alber, MissioPoint-Sekretär aus Gemünden da,
der auch einige Jugendliche aus unserem Nachbarverein mitbrachte.

In seiner Predigt erzählte er unter anderem von einem jungen Mann, dem zwar körperlich
einiges fehlt, dessen Seele aber völlig heil ist.

Schau rein in:Link zu Nick Vujicic auf YouTube (extern)
Außerdem: Der Kurzfilm "Butterfly Circus" Teil 1 - Teil 2

Sortierung: Sortiere absteigend
#2191 von feixia 06.12.2012 - 09:06

Authentic Andrew Luck Jersey, Womens J.J. Watt Jersey, Pink J.J. Watt Womens Jersey, Womens Arian Foster Jersey, Arian Foster Jersey, Pink Andre Johnson Jersey, Reggie Wayne Youth Jersey, Reggie Wayne Jersey, Andrew Luck Jersey, Pink Reggie Wayne Jersey, Limited Reggie Wayne Jersey, Red J.J. Watt Jersey, Authentic Reggie Wayne Jersey, Womens Reggie Wayne Jersey, Limited Andrew Luck Jersey, Authentic J.J. Watt Jersey, Andre Johnson Jersey, Womens Andre Johnson Jersey, Nike Andre Johnson Jersey, J.J. Watt Womens Red Jersey, Nike Reggie Wayne Jersey, Authentic Arian Foster Jersey, Cheap Nike NFL, Nike J.J. Watt Jersey, J.J. Watt Jersey Pink, Mens White J.J. Watt Jersey, Black Andrew Luck Jersey, Throwback Reggie Wayne Jersey, Cheap NFL Jerseys, Black Reggie Wayne Jersey, J.J. Watt Jersey, Pink Arian Foster Jersey, J.J. Watt White Jersey, Andrew Luck Yohth Jersey, Pink Andrew Luck Jersey, Reggie Wayne Limited Jersey, Throwback Andrew Luck Jersey, Arian Foster Womens Jersey, Nike Andrew Luck Jersey, Andrew Luck Limited Jersey, Womens Andrew Luck Jersey, J.J. Watt Youth Jersey

#2192 von michael kors outlet 06.12.2012 - 12:28

#2193 von bcbg sales 07.12.2012 - 01:44

Gorgeous BCBG Dress are available in various fashion style in online BCBG outlet.From glitzy BCBG MAXAZRIA Runway dresses,BCBG MAXAZRIA Casual dresses,BCBG MAXAZRIA Work Dress to more sumptuous BCBG gowns, we've got the party dresses to accompany you to each of your holiday engagements. Now we sale BCBG dress with large discount but excellent quality,it's a good chace to take stunning BCBG dresses.Meanwhile,we offer BCBG MAX AZRIA Dress with free shipping for customer.Beleived our BCBG clothes would meets your need,welcome to choose your favourite BCBG Clothing.

#2194 von bcbg sales 07.12.2012 - 01:44

#2195 von bcbg sales 07.12.2012 - 01:47