Tankstelle am 25. Februar 2011
Datum 01.03.2011

"Kannst du mich repariern?" hieß das Thema der Tankstelle am 25. Februar.
Als Gastprediger hatten wir Daniel Alber, MissioPoint-Sekretär aus Gemünden da,
der auch einige Jugendliche aus unserem Nachbarverein mitbrachte.

In seiner Predigt erzählte er unter anderem von einem jungen Mann, dem zwar körperlich
einiges fehlt, dessen Seele aber völlig heil ist.

Schau rein in:Link zu Nick Vujicic auf YouTube (extern)
Außerdem: Der Kurzfilm "Butterfly Circus" Teil 1 - Teil 2

#36 von ferragamo mens shoes 16.02.2012 - 01:15
Avatar   E-Mail IP: saved

Search ferragamo mens shoes online you can find great ferragamo loafers that are on sale now. Buy ferragamo shoes online with deep discont.

#35 von supra skytop1 15.02.2012 - 10:15
Avatar   IP: saved

supra skytop has a huge market for its athletic shoes. Its cool designs,quality, and its product's durability make the brand name more appealing to its target market.These days, the number of people wanting to buy and own at least one pair of supra vaider shoes is steadily increasing.
Secondly, having a pair of perfect christian louboutin outlet also is every woman's dream. Charm fully embodies the line woman posture slimchristian louboutin boots.

#34 von supra skytop1 15.02.2012 - 10:15

#33 von supra skytop1 15.02.2012 - 10:15

#32 von songdaikui 14.02.2012 - 08:10
Avatar   E-Mail IP: saved