Tankstelle am 25. Februar 2011
Datum 01.03.2011

"Kannst du mich repariern?" hieß das Thema der Tankstelle am 25. Februar.
Als Gastprediger hatten wir Daniel Alber, MissioPoint-Sekretär aus Gemünden da,
der auch einige Jugendliche aus unserem Nachbarverein mitbrachte.

In seiner Predigt erzählte er unter anderem von einem jungen Mann, dem zwar körperlich
einiges fehlt, dessen Seele aber völlig heil ist.

Schau rein in:Link zu Nick Vujicic auf YouTube (extern)
Außerdem: Der Kurzfilm "Butterfly Circus" Teil 1 - Teil 2

#16 von Honneponn 02.02.2012 - 05:28

#15 von Replica Watches 31.01.2012 - 08:47

In this modern and fashionable society, people are pursuing for Replica Watches cool, unique, stylish and innovative. Whether it is Replica Watches or fashion accessories all means a lot for modern society of today. Same is the case with trendy looking fake watches. When these are Replica Watches, the excitement just gets doubled. Most chic looking swiss replica watches are in fashion now. These are one of the favorite fashion accessories for men and women long time ago. If you have not yet tried Replica Watches, it's time to own one and feel the difference it can make to your personality. These are just brilliant and fabulous swiss replica watches. They are most iconic and can provide you with a new feeling and enhance confidence. The quality of Replica Watches is just superior to what you have dreamt of. Today owning a new and trendy looking Replica Watches are not only meant for the wealthy people. These are now made luxurious and affordable Replica Watches to reach out to every budget and range. You can just enjoy them by ordering Replica Watches UK online where you get the complete satisfaction and genuine quality at best possible rates. The finish, quality and designs you get from Replica Watches are really astonishing and you will love them all. Different styles and designs of Replica Watches UK are now available to make your wrist beautiful.

#14 von timpfaratimp 31.01.2012 - 05:19

#13 von Ralph Lauren clothing 30.01.2012 - 02:43

#12 von mcloopoop 29.01.2012 - 12:26

prednisone 458865 accutane ditnnx cheap synthroid 3538