Tankstelle am 25. Februar 2011
Datum 01.03.2011

"Kannst du mich repariern?" hieß das Thema der Tankstelle am 25. Februar.
Als Gastprediger hatten wir Daniel Alber, MissioPoint-Sekretär aus Gemünden da,
der auch einige Jugendliche aus unserem Nachbarverein mitbrachte.

In seiner Predigt erzählte er unter anderem von einem jungen Mann, dem zwar körperlich
einiges fehlt, dessen Seele aber völlig heil ist.

Schau rein in:Link zu Nick Vujicic auf YouTube (extern)
Außerdem: Der Kurzfilm "Butterfly Circus" Teil 1 - Teil 2

#2196 von bcbg sales 07.12.2012 - 01:47

Gorgeous BCBG Dress are available in various fashion style in online BCBG outlet.From glitzy BCBG MAXAZRIA Runway dresses,BCBG MAXAZRIA Casual dresses,BCBG MAXAZRIA Work Dress to more sumptuous BCBG gowns, we've got the party dresses to accompany you to each of your holiday engagements. Now we sale BCBG dress with large discount but excellent quality,it's a good chace to take stunning BCBG dresses.Meanwhile,we offer BCBG MAX AZRIA Dress with free shipping for customer.Beleived our BCBG clothes would meets your need,welcome to choose your favourite BCBG Clothing.

#2195 von bcbg sales 07.12.2012 - 01:47

#2194 von bcbg sales 07.12.2012 - 01:44