TanzTheater
Datum 17.10.2011
Links Download Flyer

Tanz und Theater ergeben eine perfekte Kombination um eine Geschichte spannend darzustellen.
Aber was wollen wir denn zeigen?

Gemeinsam mit euch d.h. Mädchen und Jungen zwischen 6 und 14 Jahren wollen wir an vier Wochenenden, tanzen, schauspielern, viel Spaß haben und mit euch beten. Denn um das Beten geht es in diesem Tanztheater. Die vielen verschiedenen Möglichkeiten, wie Menschen auf der Welt beten, ganz besonders das Vater Unser.

Am Ende der Proben habt ihr die Möglichkeit euer Können in unserer Show vor Publikum zu zeigen.
Aufführung ist am 23.10. um 15.30 Uhr in der Auferstehungskirche

Teilnehmerbeitrag: 10 €

Anmeldung und Info: Wilma Schwarz
wilma@oz-sdt.de

Sortierung: Sortiere absteigend
#151 von Jordan Shoes 13.03.2012 - 04:54

In order to commemorate the 1985 birth of classical series Epi leather, NBA Jersey Louis Vuitton French luxury brand launched a series of color package money to meet business is spring, Oakley Sunglasses in order to key highlight the bag of profusion colour, special move into black and white photos is tonal, Jordan Shoes light blue, pink is violet, CaoLu, citric yellow, orange orange, are the most perfect show, Oakley Stores melted the hearts of women.

#152 von Air Max 2012 13.03.2012 - 07:26

Rumors always sound cheap air max so good to hear, Air Max 2012 until they're about you.

#153 von pink beats by dre 13.03.2012 - 07:47

#154 von dfh 14.03.2012 - 02:49
Avatar   IP: saved

This summer, nike air griffey max 1 we will see this technology nike air max 1 womens on many models such as the nike air max 2011 women's, the nike air max ltd for sale, the Dunk along with the cheap nike air max bw.

The collection of jordans for sale air would be the most popular jordan 13 for sale and most well-known with the air jordan 6 line model.Once the Jordan high heels boots eleven were air jordan 3 retried in 2000- 2001 .

jordan 7 for sale sequence normal jordan 3 for sale advantage. as well as in know-how and jordan 4 for sale technologies, revolutionary jordan 5 for sale appropriate engineering with regard to jordan 14 for sale capable sportsmen.

lebron 9 is moving forward with the kobe 7 production of low-top kobe 6, after the successful foamposite one debut of the lebron 8.

#155 von coach handbags outlet 14.03.2012 - 08:11

In the fashion coach outlet online store world women's coach outlet online handbags are the coach outlet store ultimate fashion coach factory store statement. And we find the more coach factory store online attractive a women's handbag looks, the coach sunglasses outlet better they feel about themselves as they walk down the street.With the advancement coach classic handbag of technology and rapid economic growth, the living standard of people has greatly improved,in this case, shopping is about to become the largest coach jewelry outlet woman-loving. Brand-name bags, are a woman's symbol of identity and taste.

IP-Adresse: 54.162.139.105