TanzTheater
Datum 17.10.2011
Links Download Flyer

Tanz und Theater ergeben eine perfekte Kombination um eine Geschichte spannend darzustellen.
Aber was wollen wir denn zeigen?

Gemeinsam mit euch d.h. Mädchen und Jungen zwischen 6 und 14 Jahren wollen wir an vier Wochenenden, tanzen, schauspielern, viel Spaß haben und mit euch beten. Denn um das Beten geht es in diesem Tanztheater. Die vielen verschiedenen Möglichkeiten, wie Menschen auf der Welt beten, ganz besonders das Vater Unser.

Am Ende der Proben habt ihr die Möglichkeit euer Können in unserer Show vor Publikum zu zeigen.
Aufführung ist am 23.10. um 15.30 Uhr in der Auferstehungskirche

Teilnehmerbeitrag: 10 €

Anmeldung und Info: Wilma Schwarz
wilma@oz-sdt.de

Sortierung: Sortiere absteigend
#231 von cheap louboutin shoes 31.03.2012 - 10:19

Your life will full of colors and flavor with these charming chaussures louboutin 2012. Wherever you go,wear red sole louboutin pas cher shoes can let you become the biggest bright spots.There is no doubt that you can impress louboutin france others and win more people's hearts. Just stay at christian louboutin france home,then you can enjoy the most fashionable louboutin homme and comfortable shoes.Have a try right now.

#232 von cheap louboutin shoes 31.03.2012 - 10:20

#233 von cheap louboutin 31.03.2012 - 10:22

Our online shop will sell various kinds of shoes christian louboutin australia for you to choose from.The variety of shoes christian louboutin will let you can easily find the most suitable shoes for yourself.Or you can buy these louboutin australia as the gift to your families and friends.I believe these cheap christian louboutin red sole shoes will become most people’s favorite louboutin shoes australia shoes.

#234 von cheap louboutin 31.03.2012 - 10:22

#235 von louboutin sandals 2012 31.03.2012 - 10:25

Wherever you go,choose branded cheap louboutin shoes to dress up yourself more eye-catching is necessary.For fashional ladies,they often wear louboutin shoes to match well with stylish clothes,then stand out in the cheap louboutin crowds.There is no wonder that they can win many people’s louboutin shoes outlet hearts. Now, you can spend a little time to visit our christian louboutin shoes online shop.

IP-Adresse: 54.224.133.152