TanzTheater
Datum 17.10.2011
Links Download Flyer

Tanz und Theater ergeben eine perfekte Kombination um eine Geschichte spannend darzustellen.
Aber was wollen wir denn zeigen?

Gemeinsam mit euch d.h. Mädchen und Jungen zwischen 6 und 14 Jahren wollen wir an vier Wochenenden, tanzen, schauspielern, viel Spaß haben und mit euch beten. Denn um das Beten geht es in diesem Tanztheater. Die vielen verschiedenen Möglichkeiten, wie Menschen auf der Welt beten, ganz besonders das Vater Unser.

Am Ende der Proben habt ihr die Möglichkeit euer Können in unserer Show vor Publikum zu zeigen.
Aufführung ist am 23.10. um 15.30 Uhr in der Auferstehungskirche

Teilnehmerbeitrag: 10 €

Anmeldung und Info: Wilma Schwarz
wilma@oz-sdt.de

Sortierung: Sortiere absteigend
#41 von Beats By Dr Dre Power 22.02.2012 - 14:39

HYWXM23091221195043 Wangda Biao Monster Beats Zhao looked Beats By Dr Dre Power on each other, Beats By Dr.Dre Spiderman that really New Balance Running Shoes are a little New Balance 1300 shoes bit of fear New Balance 1400 Shoes , the entire Cheap Soccer Shoes Region Adidas AdiPower Predator who Adidas AdiPure know that cheap nike shox they will Nike Shox Dream group the name Nike Shox Monster of Fang Zhendong, Men Running Shoes it is Burberry Running Shoes guan'er, it is really Dsquared Running shoes hit hard .

#42 von jftgkyjtj 23.02.2012 - 03:25
Avatar   E-Mail IP: saved

So if you cannot purchase to devote a good deal of cash in your wardrobe you then have to decide to purchase items which may prevail additional time then handful of months. However, these days, that christian louboutin flats could possibly forget about time be true as they possibly can now be observed louboutin shoes on sale stylish types and styles. During these circumstances we can usually use a chemical drain cleaner or perhaps a plunger to block off christian louboutin pumps clogs. While you make up your mind to louboutin shoes on sale a searching as per recent fashion developments you should most definitely obtain a fringed gown or even a skirt if you want to reinforce your tasteful and female search.

#43 von EvelinaZanghi 23.02.2012 - 06:45

Plusieurs autres sources Sac Hermes kelly méritent d'être vues. Les modèles costumes enfant existent dans Sac Hermes crocodile rayu 35CM toutes les tailles, de quelques mois à Sac Hermes 18ans.

#44 von EvelinaZanghi 23.02.2012 - 07:00

Bébé-raleur c'est plus Sac Hermes Birkin que des vêtements bio, c'est plus qu'une marque qui respecte l'environnement, c'est plus que Sac Hermes Kelly 32CM des vêtements rigolo puisque c'est aussi de l'actualité via notre blog The Ouin, une Sac Hermes Constance chaine Youtube, et un groupe Facebook.

#45 von EvelinaZanghi 23.02.2012 - 07:46

La collection FitFlop est toujours construite autour de la technologie de semelle Microwobbleboard, système révolutionnaire qui permet de Sac Hermes Birkin 45CM faire travailler les muscles des jambes sans s'en apercevoir à chaque pas. Cette technologie augmentera l'effort produit par vos jambes et raffermira vos fessiers. Ces Sac Hermes Birkin 50CM chaussures absorbent mieux les chocs que des chaussures normales ce qui soulagera vos articulations tout au long de Sac Hermes la journée mais aussi qui redressera la position de votre dos.

IP-Adresse: 23.20.129.162