TanzTheater
Datum 17.10.2011
Links Download Flyer

Tanz und Theater ergeben eine perfekte Kombination um eine Geschichte spannend darzustellen.
Aber was wollen wir denn zeigen?

Gemeinsam mit euch d.h. Mädchen und Jungen zwischen 6 und 14 Jahren wollen wir an vier Wochenenden, tanzen, schauspielern, viel Spaß haben und mit euch beten. Denn um das Beten geht es in diesem Tanztheater. Die vielen verschiedenen Möglichkeiten, wie Menschen auf der Welt beten, ganz besonders das Vater Unser.

Am Ende der Proben habt ihr die Möglichkeit euer Können in unserer Show vor Publikum zu zeigen.
Aufführung ist am 23.10. um 15.30 Uhr in der Auferstehungskirche

Teilnehmerbeitrag: 10 €

Anmeldung und Info: Wilma Schwarz
wilma@oz-sdt.de

#15 von e cigarette 20.02.2012 - 03:28

The World No Tobacco Day 2012 is coming,the theme is Tobacco industry interference.Tobacco use is one of the leading preventable causes of death.To stop this sad thing,lots of e cigarettes (electronic cigarettes) comes to the world,including the ego kits,ego-t,510 e-cigarette,510-t and so on.For your health,you should choose the e cigs best and choose which kinds of e-cigarette is becoming extremely important now.

#14 von hojersey 20.02.2012 - 02:50

This is my first opportunity to visit this website.I want to show my admiration for your generosity in support of people that should have assistance with your question.Visit my blog, cheap ny Giants NFL JerseysYour special dedication to passing the message all over came to be extraordinarily insightful and has frequently permitted guys just like me to attain their pursuits. wholesale Miami Heat NBA JerseysYour informative facts can mean a great deal a person like me and even further to my fellow workers. Many thanks; from everyone of us.

#13 von hojersey 20.02.2012 - 02:49

I want to show my admiration for your generosity in support of people that should have assistance with your question.Visit my blog 2012 super bowl jerseys Your special dedication to passing the message all over came to be extraordinarily insightful and has frequently permitted guys just like me to attain their pursuits. cheap NFL JerseysYour informative facts can mean a great deal a person like me and even further to my fellow workers. Many thanks; from everyone of us.

#12 von google-jerseys 20.02.2012 - 02:48

I am opportunity to visit this website.As you can see,here are some pictures of .Visit my blog Wholesale Jeremy Lin jerseys ,is really a pair of comfortable called cheap NBA Jerseys ,We promise we will provide the best service and the best price ,just because it is so useful and functional,Expecting for your incoming order!

#11 von google-jerseys 20.02.2012 - 02:46

This is really a great post,I always look for such articlecheap ugg boots, but I can't find the resource,wholesale new fendi handbags so I link the wholesale new fendi handbags. discount prada handbags hope this article will useful to you.

«  ... 559 560 561 562 563 564 565  »
IP-Adresse: 54.158.214.111