Geschenke der Hoffnung - Danke!!!
Datum 23.11.2010

Der CVJM Lohr bedankt sich bei allen, die an der Aktion "Weihnachten im Schuhkarton" mitgespendet haben.

60 Kinder aus Osteuropa können sich dieses Jahr an Weihnachten über ein Geschenkpaket freuen. Dies haben die Spenderinnen und Spender der Aktion "Weihnachten im Schuhkarton" aus Lohr und Umgebung möglich gemacht.
Die Päckchen wurden bereits zur nächstgrößeren Sammelstelle nach Marktheidenfeld gebracht, um dort von einem LKW abgeholt zu werden.

Rechtzeitig zu Weihnachten werden die Geschenkekartons an bedürftige Kinder verteilt.

Vielen Dank auch an Monika und ihrer Familie, die dafür Werbung gemacht, die Organisation übernommen und die Päckchen weitergeleitet hat!

Sortierung: Sortiere absteigend
#3616 von Boss 15.12.2012 - 04:28

state auto insurance 583796 life insurance dooel insurance auto 8(( auto insurance quotes ca 8]]]

#3617 von Burberry Outlet 15.12.2012 - 04:40

#3618 von Connie 15.12.2012 - 07:46

car insurance quotes =DDD life insurance %)) propecia >tired

#3619 von dsafdsafdsa 15.12.2012 - 08:51

#3620 von clarisonic mia brush 15.12.2012 - 09:16

The mission clarisonic mia of our collaboration is to clarisonic pro help raise recognition about and help supply funding for clarisonic mia brush
Look Good Really feel Better??s free nationwide beauty workshops and other resources that help offer clarisonic sale women with breast clarisonic mia 2 and other cancers the power to sense mia clarisonic beautiful again. As you clarisonic face wash may know, Clarisonic has become involved with Look Good Feel Better because 2010, and has donated greater than $2 million to this wonderful clarisonic mia 2 result in. In fact, Clarisonic is the largest clarisonic mia2 corporate financial clarisonic online donor in the 23-year good reputation for the Look Good Feel Better plan. Look Good Feel Better is a venture of the American clarisonic mia 2 Cancer Society, The Personal clarisonic skin care systems Care Products Council Foundation, clarisonic brush and the Professional Beauty Connection|National Cosmetology clarisonic outlet Association. Each year, over 50,000 women participate clarisonic aria in greater than 15,000 clarisonic acne individual workshops clarisonic pro led by certified clarisonic wholesale attractiveness professionals and learn how to deal with treatment related skin and hair loss issues. With all of our help, Look mia clarisonic Good Feel Better can make a woman??s cancer journey a little brighter and her heart a little lighter by providing understanding, support and confidence from caring volunteers and other ladies who clarisonic pro brush have walked in her footwear. We need your clarisonic pro help to give women the power to think that themselves again!

IP-Adresse: 54.226.55.151