Geschenke der Hoffnung - Danke!!!
Datum 23.11.2010

Der CVJM Lohr bedankt sich bei allen, die an der Aktion "Weihnachten im Schuhkarton" mitgespendet haben.

60 Kinder aus Osteuropa können sich dieses Jahr an Weihnachten über ein Geschenkpaket freuen. Dies haben die Spenderinnen und Spender der Aktion "Weihnachten im Schuhkarton" aus Lohr und Umgebung möglich gemacht.
Die Päckchen wurden bereits zur nächstgrößeren Sammelstelle nach Marktheidenfeld gebracht, um dort von einem LKW abgeholt zu werden.

Rechtzeitig zu Weihnachten werden die Geschenkekartons an bedürftige Kinder verteilt.

Vielen Dank auch an Monika und ihrer Familie, die dafür Werbung gemacht, die Organisation übernommen und die Päckchen weitergeleitet hat!

#59 von christian louboutin uk 29.10.2011 - 05:26

Where can you find christian louboutin uk? I believe most people are plagued by cheap christian louboutin shoes this problem. Now, let our discount christian louboutin shoes online shop help you to solve this problems. You just need to take a little time to browse our louboutin shoes discount website and select your favorite christian louboutin on sale, we will provide you the best christian louboutin boots with the discount price.

#58 von christian louboutin shoes 29.10.2011 - 05:25

When you are looking for luxury famous brand christian louboutin shoes, christian louboutin on sale are your best choice. No matter the discount christian louboutin shoes style or color, they can easily help cheap louboutin shoes you to win more people's hearts. Now, what you need to do first thing is to double click your mouse into our christian louboutin boots online shop. Then select your favorite discount louboutin shoes and purchase them.

#57 von ugg outlet 29.10.2011 - 05:25

If you want to follow the ugg outlet trendy, there is no doubt that you need to choose kids ugg boots. You can imagine, you wearing cheap uggs online in the street, all people’s eyes are focus on you. I am sure you will get many uggs boots on sale confidence and happiness. So what are you waiting for discount ugg boots, you can not hesitate to take action to take our cheap ugg boots home.

#56 von discount moncler jackets 29.10.2011 - 05:25

If you are a man who likes to keep the same pace with discount moncler jackets the trend, moncler coats on sale could be your best choice. Many people are crazy about this brand discouted moncler vest jackets. Because they are very gorgeous and moncler doudoune stylish. This winter, with the accompany of cheap moncler, I am sure you will have a happy time. You can not hesitate to buy moncler boots now.

#55 von ugg boots sale online 29.10.2011 - 05:25

For ladies, wearing ugg boots sale online can perfectly highlight their sexiness and mature. Every years, the sale of cheap ugg boots is very popular and famous. When we mention to comfortable uggs on sale, almost all people will think of cheap cardy boots. In 2011, our online shop provide many new discount ugg boots for you to select. The high quality and cheap ugg boots price are worth you to buy.

IP-Adresse: 23.20.129.162