Geschenke der Hoffnung - Danke!!!
Datum 23.11.2010

Der CVJM Lohr bedankt sich bei allen, die an der Aktion "Weihnachten im Schuhkarton" mitgespendet haben.

60 Kinder aus Osteuropa können sich dieses Jahr an Weihnachten über ein Geschenkpaket freuen. Dies haben die Spenderinnen und Spender der Aktion "Weihnachten im Schuhkarton" aus Lohr und Umgebung möglich gemacht.
Die Päckchen wurden bereits zur nächstgrößeren Sammelstelle nach Marktheidenfeld gebracht, um dort von einem LKW abgeholt zu werden.

Rechtzeitig zu Weihnachten werden die Geschenkekartons an bedürftige Kinder verteilt.

Vielen Dank auch an Monika und ihrer Familie, die dafür Werbung gemacht, die Organisation übernommen und die Päckchen weitergeleitet hat!

#29 von christian louboutin sale 27.10.2011 - 03:04

Why do so many Americans distrust what they read cheap louboutin shoes in their newspapers? The American Society of Newspaper Editors christian louboutin shoes is trying to answer this painful question.The organization is deep into a christian louboutin sale long selfanalysis know as the journalism credibility project.christian louboutin heels sad to say, this project has turned out to be mostly lowlevel Christian Louboutin Booties findings about factual errors and spelling and grammar mistakes,combined with lots Christian Louboutin Men Shoes headscratching puzzlement about what in the world those readers really want.

#28 von christian louboutin discount 27.10.2011 - 03:03

Yet the fact remains that the merger movement cheap louboutin shoes must be watched.A few weeks age,Alan Greenspan warned christian louboutin shoes against the megamergers in the banking industry.christian louboutin discount who is going to supervise, regulate and operate as lender of last christian louboutin sale resort with the gigantic banks that are being created? Won't multinationals discount christian louboutin shoes shift production from one place to another when a nation gets too christian louboutin cheap strict about infringements to fair competition.

#27 von christian louboutin discount 27.10.2011 - 03:02

#26 von christian louboutin shoes 27.10.2011 - 03:01

This is an explosive situation for any industry, particularly a christian louboutin shoes declining one.Here is a troubled business that discount christian louboutin shoes keeps hiring employees whose attitudes vastly annoy the customers.Then cheap louboutin shoes it sponsors lots of symposiums and christian louboutin online fleeing in large numbers.But it never seems to get louboutin shoes around to noticing the cultural and class biases christian louboutin sale that so many former buyers are complaining about.

#25 von christian louboutin shoes 27.10.2011 - 03:00

IP-Adresse: 54.224.121.67